Abatopia AB har gått i konkurs.

Vi vill istället tipsa om TodaysWeb som är riktigt grymma både på sökmotoroptimering och webbutveckling.

För att lära dig SEO (sökmotoroptimering) så hänvisar vi till SEO-guide.se som är en mycket bra resurs inom SEO på svenska.

För dig som bor i Skåne och vill ha mer lokal anknytning så kan vi rekommendera Act Local AB som kan hjälpa till med SEO i Helsingborg. 

Vad handlar sökmotoroptimering om?

Sökmotoroptimering handlar om att arbeta med en webbplats olika delar.

Det brukar delas upp i två steg:

  • On-pageoptimering
  • Off-pageoptimering

On-page handlar om att se till så att webbplatsens titlar, övriga meta-taggar, rubriker, texter, bilder, bildbeskrivningar, text-formatering etc.

Off-page handlar om att få Googles uppmärksamhet på riktigt. Här börjar den roliga delen av sökmotoroptimering. Man jobbar för att anförskaffa sig länkar från andra webbplatser på internet.

Det finns en rad olika metoder och taktiker för SEO och du kan lära dig mer om detta hos Modifinder som även erbjuder tjänsten. En annan bra resurs där ni kan läsa mer och diskutera SEO är på SEO-forum.se.

Om du är egenföretagare som jobbar med SEO eller andra saker, så kan du sälja fakturor för att snabbt öka upp din likviditet. 

För att kunna jobba med SEO är det bra att ha en dator samt annat. För att du ska få en så bra arbetsplats som möjligt så kan det vara ett måste att göra olika elinstallationer. Du kan då anlita en bra elektriker Mariestad som gör det åt dig.

Annat abatopia rekommenderar